Στα Τραγούδια λέμε ΝΑΙ – “Αφιέρωμα στον Θύμιο Παπαδόπουλο” | 9/11/2018 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος φιλοξενούν τον Θύμιο Παπαδόπουλο, τον άνθρωπο που ξεκίνησε την πορεία του με δάσκαλο τον Μάνο Χατζιδάκι κι εξακολουθεί να συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής και θεατρικής σκηνής.
Άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια συναυλιών και ηχογραφήσεων αποκαλύπτουν, ο μεγάλος μας συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος και οι ερμηνευτές: Μάριος Φραγκούλης, Ορφέας Περίδης, Μίλτος Πασχαλίδης, Κώστας Θωμαΐδης, Χρήστος Θηβαίος, Ρίτα Αντωνοπούλου, Απόστολος Ρίζος, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Δημήτρης Κανέλλος.
Για το μεγάλο του ταλέντο μιλούν ο πρώην διευθυντής της Sony Δημήτρης Γιαρμενίτης, ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης και οι ηθοποιοί Ελένη Ζαραφίδου και Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου.
Η σύζυγός του και δασκάλα Φωνητικής, Αρετή Τοπουζίδη, με χιούμορ αποκαλύπτει πώς τους ένωσε το παιχνίδι της μοίρας, ενώ ο αδελφός του και ηχολήπτης Σωτήρης Παπαδόπουλος συμπληρώνει την εικόνα για τον μεγάλο μας αυτόν μουσικό.
Με τον Θύμιο Παπαδόπουλο «συμπράττουν» κλαρινέτα, σαξόφωνα, καθώς και ξύλινα όργανα που έχει φτιάξει ο ίδιος, όπως επίσης το κιθαριστικό ντουέτο των Στέλιου Γκόλγκαρη – Βασίλη Μαστοράκη και ο μουσικός Δημήτρης Μπάος.
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr