Στην Κοζάνη ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας | 22/12/2020 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Την Κοζάνη επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, καθώς παραμένει αυξημένο το ιικό φορτίο στην περιοχή.

Ο κ. Αρκουμανέας συμμετείχε σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη και τους δημάρχους της περιοχής, τους διοικητές των νοσοκομείων και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς με την καταπολέμηση της πανδημίας, αξιολογώντας τα νέα δεδομένα.

“Οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα είναι κρίσιμες, ειδικά την περίοδο των γιορτών όχι μόνο για την Κοζάνη αλλά για όλη την Ελλάδα. Ειδικά εδώ στην περιοχή που υπάρχει το θέμα των αυξημένων κρουσμάτων και το επιδημιολογικό φορτίο. Δυστυχώς έχουμε αύξηση μέσα στο lockdown στην περιφερειακή ενότητα, είδαμε τα κρούσματα να ανεβαίνουν αλλά νομίζω πως σε συνεργασία με την τοπική διοίκηση θα συνεχίσουμε τους τοπικούς ελέγχους και θα περιορίσουμε τα κρούσματα. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Αν δεν τηρείς τα μέτρα όπως προβλέπεται μεγαλώνει η διασπορά” τόνισε ο κ.Αρκουμανέας.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr