Στο Παρίσι ο Κ. Μητσοτάκης-Με Μακρόν στις 16.00 | 22/08/2019 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
«Η Ελλάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της Ευρωζώνης για τα επόμενα χρόνια» τονίζει ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, λίγες ώρες πριν από τη συναντησή του με τον Γάλλο πρόεδρο. Στις 16.00 ώρα Ελλάδος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Εμμανουέλ Μακρόν, στο Παρίσι, εγκαινιάζοντας, σειρά επαφών με ξένους ηγέτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα απευθύνει κάλεσμα στους Γάλλους επενδυτές να εκμεταλλευτούν τις προοπτικές που ανοίγονται στην Ελλάδα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και καταγράφονται ήδη στην αποκλιμάκωση των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων, στο επιτόκιο-ρεκόρ για την έκδοση του νέου 7ετούς τίτλου, στη θετική πορεία του ελληνικού χρηματιστηρίου και τη σημαντική βελτίωση του δείκτη οικονομικού κλίματος. Θα συνοδεύσει την πρόσκλησή του με δέσμευση για άμεση μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων.
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr