Γίνε συνεργάτης του eklogika.gr

  • Πρότεινέ μας ένα αξιόλογο Video που είδες και θεωρείς ότι έχει θέση στην WEBTV του eklogika.gr, ή
  • Στείλε μας το video που εσύ τράβηξες

 

Προϋποθέσεις

Στην WEBTV του eklogika.gr αναρτώνται video που σχετίζονται με την πολιτική (με τη στενή αλλά και την ευρεία έννοια του όρου). Δηλαδή video που αφορούν την πολιτική επικαιρότητα, κοινωνικά προβλήματα, περιβάλλον και οικολογία, εκπαίδευση, πολιτισμό κλπ, ΟΛΑ υπό το πρίσμα πολιτικής διάστασης και κοινωνικών μηνυμάτων.

Σημείωση: Όλα τα video εγκρίνονται από την αρχισυνταξία του eklogika.gr. Δεν αναρτώνται video που προωθούν τη βία, τον ρατσισμό, την μισαλλοδοξία, είναι συκοφαντικά ή προσβλητικά.
 

Πώς θα μας στείλετε το video σας

Για να μας στείλετε ένα video που έχει ήδη αναρτηθεί στο youtube, το vimeo, ή οποιοδήποτε άλλο διαδικτυακό τόπο αποθήκευσης και αναπαραγωγής ψηφιακών ταινιών, απλά συμπληρώστε και στείλτε μας την παρακάτω φόρμα με το email σας και την διεύθυνση του video.

Για να μας στείλετε ένα video που δεν έχει ήδη αναρτηθεί σε κανένα site, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310-455254, 2310-454250 ή στείλτε μας email στο mail@eklogika.gr, για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τον τρόπο φόρτωσης & μεταφοράς του αρχείου.Φόρμα Αποστολής video

Συμπληρώστε το e-mail σας καθώς και την διεύθυνση του video
στα αντίστοιχα πεδία της παρακάτω φόρμας και πιέστε Αποστολή

    Το Email σας (υποχρεωτικό)

    Video URL