Πως λειτουργεί η webtv του eklogika.gr

H webtv του eklogika.gr, λειτουργεί κυρίως ως aggregator σε συγκεκριμένους τομείς της ειδησεογραφίας και από επιλεγμένα κανάλια του youtube. Αυτό σημαίνει ότι σε αυτές τις κατηγορίες τράβα αυτομάτως και αναδημοσιεύει video, αξιοποιώντας API που προσφέρει το You Tube και το οποίο επεξεργάστηκαν και προσάρμοσαν οι προγραμματιστές της iservices. Φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως οφείλουμε για λόγους δεοντολογίας, η webtv του eklogika.gr δημοσιεύει εμφανώς με ενεργό link την πηγή του δημοσιεύματος και προτρέπει τους αναγνώστες – επισκέπτες του να οδηγηθούν στο συγκεκριμένο κανάλι για να δουν και άλλα παρεμφερή video.

Το eklogika.gr, όπως είναι αυτονόητο, δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, δεν προσυπογράφει και απλώς με αυτοματοποιημένο τρόπο αναμεταδίδει τα video προς εξυπηρέτηση των αναγνωστών του για πολύπλευρη ενημέρωση.

Φυσικά εκτός από την αυτοματοποιημένη aggregator λειτουργία, στην webtv του eklogika.gr αναρτώνται και video πρωτογενούς παραγωγής της συντακτικής ομάδας του eklogika.gr, συνεντεύξεις  συντακτών του, καθώς και video που μας στέλνουν οι αναγνώστες μας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν εμπεριέχουν περιεχόμενο που δεν συμβαδίζει με τον κώδικα δεοντολογίας του eklogika.gr.

H webtv.eklogika.gr είναι αυτομάτως προσαρμόσιμη σε κινητά τηλέφωνα και tablets.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το e-mail mail@eklogika.gr ή στο τηλ. 2310455254 σε περίπτωση που:

1) Θέλετε να διαγραφεί η παραπομπή σε κάποιο video από την webtv του eklogika.gr  για οποιοδήποτε λόγο.

2) Είστε ο διαχειριστής καναλιού που περιλαμβάνεται ως  πηγή ειδήσεων στο eklogika.gr και επιθυμείτε να την αφαιρεθεί από την aggregator λειτουργία της webtv.eklogika.gr

3) Για οποιαδήποτε άλλο θέμα σχετικό με το περιεχόμενο και τη λειτουργία της webtv του eklogika.gr

4) Για να προτείνετε ή να στείλετε Video προς δημοσίευση πατήστε εδώ

Δημιουργός της webtv.eklogika.gr είναι  η επιχείρηση “ iservices“.