Συνάντηση : Αφιέρωμα στον Θόδωρο Αγγελόπουλο (26/01/2019)

Αυτή την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, θα προβληθεί εκτάκτως η εκπομπή «Συνάντηση» στις 21:00. Μια εκπομπή για τον σπουδαίο δημιουργό Θόδωρο Αγγελόπουλο, με αφορμή την επέτειο επτά χρόνων από το θάνατό του και το αφιέρωμα του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής στο πλαίσιο του οποίου θα προβληθούν 4 ταινίες του: «Αναπαράσταση», «Μέρες του ’36», «Ταξίδι στα Κύθηρα» και «Θίασος».

Στο στούντιο, για τον διεθνώς αναγνωρισμένο σκηνοθέτη συνομιλούν με την Άντζελα Τσι­φτσή στενοί του συνεργάτες και φίλοι: ο γνωστός κριτικός Κώστας Γεωργουσόπουλος, η ηθο­ποιός Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η σκηνοθέτις Μαργαρίτα Μαντά και ο συγγραφέας Πέτρος Μάρκα­ρης.

Συνάντηση-Αφιέρωμα στον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Αυτή την Παρασκευή 25/1 στις 21:00 και σε επανάληψη την Κυριακή 27/1 στις 19:00 καθώς και τη Δευτέρα 28/1 στις 22:00, στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr