Συνάντηση εργασίας Κωνσταντίνου Ζέρβα και Τάκη Θεοδωρικάκου

Με το ποσό των 7.000.000 ευρώ θα ενισχυθεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης για να εξοφλήσει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ιδιώτες, θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το έργο αναβάθμισης των στάβλων Παπάφη, η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου θα αποκτήσει το πολύ σε έναν μήνα 15 νέα απορριμματοφόρα και θα διατεθούν και τα πρώτα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος επισκέφθηκε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τόνισε πως από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα πάρει, χωρίς καμιά αμφιβολία, το μερίδιο που του αντιστοιχεί.

«Δίνουμε τέλος στο καθεστώς των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου Θεσσαλονίκης προς ιδιώτες», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος και αφού σημείωσε ότι υπάρχει ισχυρή εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη γι αυτό, είπε πως το υπουργείο Οικονομικών θα στηρίξει και το υπουργείο Εσωτερικών θα διαβιβάσει αμέσως ένα ποσό γύρω στα 7.000.000 ευρώ, ενώ θα υπάρξει φροντίδα να μην προκύψουν νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Ο υπουργός χαρακτήρισε «εμβληματικό έργο» για τη Θεσσαλονίκη την αναβάθμιση των στάβλων Παπάφη, λέγοντας πως θα βοηθήσει πολύ στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στην εν λόγω περιοχή.ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γ.Αγγελάκης

Ρεπορτάζ: Ν. Ρούμπος
Κάμερα: Γ. Αγγελάκης

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr