Συνάντηση Ιερώνυμου – Αγγελοπούλου για συμπόρευση Εκκλησίας – Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Στη συμφωνία να συμβαδίσουν η Εκκλησία με το εθνικό πρόγραμμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» επικεντρώθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος και εκπρόσωπος της Εκκλησίας στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη επικεφαλής της Επιτροπής, κατά τη συνάντησή τους σήμερα,Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, στις 13.00, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
«Εξαιρετικό» χαρακτήρισε η κ. Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη το πρόγραμμα της Εκκλησίας, το οποίο αναδεικνύει όχι μόνο την ιστορία της πατρίδας και της Εκκλησίας, αλλά κοιτάζει και στο μέλλον.
Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, από την πλευρά του, ανέφερε για το πρόγραμμα ότι «η Εκκλησία, με εκπρόσωπο τον μητροπολίτη Δημητριάδος, κάνει μια τομή. ».Η κ. Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη προσέφερε στον Αρχιεπίσκοπο και στον μητροπολίτη Δημητριάδος τον Προπομπό, το συλλεκτικό μετάλλιο το οποίο απεικονίζει τον Ρήγα Φεραίο και τον Αδαμάντιο Κοραή.
Στην συνάντηση παρόντες ήταν ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής», Κωνσταντίνος Δήμτσας, ο Χάρης Κονιδάρης, διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής και ο Αθανάσιος Καταρτζής, γενικός διευθυντής της επιτροπής «Ελλάδα 2020-2021». ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΕΡΤ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr