Συνάντηση με φόντο τις αλλαγές στη Δημόσια Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου, στις 12.30 μ.μ. μεταξύ του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου και του πρώην Υπουργού Εσωτερικών Αλέκου Παπαδόπουλου, προκειμένου να συζητηθούν οι προτεινόμενες αλλαγές στο νομοσχέδιο για τη Δημόσια Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση.
Ο κ. Παπαδόπουλος ανάφερε ότι χαίρεται για την προσπάθεια που γίνεται στο Υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης. Ο κύριος Θεοδωρικάκος μίλησε για κύκλο Μεταρρυθμίσεων που έχουν σχεδιάσει με την πολύ κρίσημη αλλαγή στο σύστημα προσλήψεων στον Δημόσιο Τομέα και τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του ΑΣΕΠ.
“Είχα την πολύ μεγάλη χαρά και τιμή να υποδεχτώ στο Υπουργείο Εσωτερικών τον κύριο Αλέκο Παπαδόπουλο, που όλη η ελληνική κοινωνία γνωρίζει τη συμβολή του στις μεταρρυθμίσεις στο παρελθόν στη Δημόσια Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση και να συζητήσουμε ουσιαστικά τις σκέψεις, τις ιδέες και τις απόψεις του πάνωστις προτεινόμενες αλλαγές που επίκεινται το αμέσως επόμενο διάστημα”, ανέφερε μεταξύ άλλων.
Τελειώνοντας τόνισε ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα κατατεθεί το σχέδιο νόμου προκειμένου να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και στη συνέχεια θα πάει στη Βουλή για να γίνει νόμος του κράτους. ΑΠΕ ΜΠΕ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr