Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί και τα γρήγορα τεστ για τον κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη | 18/2/2021 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου εγκατεστημένα στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 3.00 μετά το μεσημέρι για να κάνουν γρήγορα τεστ για τον κορονοϊό σε πολίτες. Ήδη η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη ενώ απρόσκοπτα συνεχίζονται και οι εμβολιασμοί των πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα της Θεσσαλονίκης.
Στο μεταξύ αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε κατά τη χθεσινή ημέρα στο εμβολιαστικό κέντρο του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης ύστερα από πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης. Η βλάβη του καταγραφικού, που παρακολουθεί τις θερμοκρασίες όπου φυλάσσονται τα εμβόλια είχε ως αποτέλεσμα να μην εμβολιαστούν 80 άτομα, όμως όπως τόνισε ο διοικητής της Γ’ ΥΠΕΣ Παναγιώτης Μπογιατζίδης κανένα εμβόλιο δε θα χαθεί και κανένας πολίτης δε θα χάσει το ραντεβού του.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr