Συνέντευξη Τύπου για την απολιγνιτοποίηση στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Συνεντευξη Τύπου για την απολιγνιτοποίηση πραγματοποιήθηκε μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής για την εκπόνηση δίκαιου σχεδίου αναπτυξιακής μετάβασης της περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας και του δήμου Μεγαλόπολης στη μεταλιγνιτική εποχή. Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Ρεμούνδος Α.

Ομιλίες:
1. Κωστής Χατζηδάκης- Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
2. Ελίσα Φερέϊρα – Ευρωπαία Επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων: «Θέλω να ευχριστήσω την ελληνική κυβέρνηση για την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι παρούσα στο πρώτο διυπουργικό συμβούλιο. Θέλω επίσης να συγχαρώ, την ελληνική κυβέρνηση για τις αποφάσεις και ιδέες για την απολιγνητοποίηση, και πρέπει. Το να μην αντικρίζεις την πραγματικότητα ως έχει δεν είναι εφυές. Σε αυτες τις περιπτώσεις έξυπνο είναι να κοιτάς κατάματα το πρόβλημα και να καταφέρεις την μετάβαση, παρά να το αποφεύγεις σαν να μην υπάρχει.»
3. Γεράσιμος Θωμάς – υφυπουργός Ενέργειας

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr