Τα ΕΛΤΑ συνεργάζονται με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Στην έκδοση γραμματοσήμων και φιλοτελικών προϊόντων που θα αναδείξουν την ιδιαίτερη σημασία της επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση προχωρούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), σε συνεργασία με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021».
Η πρώτη αναμνηστική σειρά που θα εκδοθεί θα αποτελείται από δύο γραμματόσημα με το σήμα του εορτασμού και θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο 2021.
Η σχετική ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν ο πρόεδρος του ΔΣ των Ελληνικών Ταχυδρομείων, κ. Πολυχρόνης Γριβέας με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.
Στην τοποθέτησή του, ο κ. Γριβέας ευχαρίστησε την πρόεδρο της Επιτροπής για τη συνεργασία και αναφέρθηκε στην ιστορία των ΕΛΤΑ, που είναι παράλληλη με αυτήν του ελληνικού κράτους: «Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ιδρύθηκαν στις 24 Σεπτεμβρίου του 1828 από τον ίδιο τον Ιωάννη Καποδίστρια».
«Η συνέργεια αυτή είναι ξεχωριστή και για έναν επιπρόσθετο λόγο», ανέφερε η κυρία Αγγελοπούλου και πρόσθεσε: «Η ιστορία των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι συνυφασμένη με την ιστορία του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους. Ιδρύθηκαν μόλις επτά χρόνια μετά την Επανάσταση από τον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια». Τέλος, η πρόεδρος της Επιτροπής ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Δ.Σ των ΕΛΤΑ και τους συνεργάτες του που εργάστηκαν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η πρωτοβουλία. ΑΠΕ ΜΠΕ/ Γραφείο Τύπου ΕΛΤΑ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr