Τι Λέει ο Νόμος:Ευρωπαϊκή Ένωση:Ταμείο Ανάκαμψης, Προϋπολογισμός και Πράσινη Ανάπτυξη(23/07/2020)

Tο Ταμείο Ανάκαμψης, ο Προϋπολογισμός της Ε.Ε. και η επόμενη μέρα για την Πράσινη Ανάπτυξη, βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής «Τι Λέει ο Νόμος», που θα μεταδοθεί απόψε Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 23.00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Ειδικότερα για την ηλεκτροκίνηση η εκπομπή εστιάζει στις θέσεις των κομμάτων για τις νέες ρυθμίσεις, τα κίνητρα για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων, δικύκλων και ποδηλάτων, το σχέδιο για τη δημιουργία υποδομών φόρτισης σε εθνικές οδούς, δήμους και κτίρια, τη διείσδυση ηλε­κτρικών λεωφορείων στις αστικές συγκοινωνίες, καθώς και τα κίνητρα για την παραγωγή φορτι­στών και μπαταριών στις λιγνιτικές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης. Ακόμη τίθεται επί τάπητος η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, που…πάει παραλία και «φορτίζει μπαταρίες».

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr