Τι Λέει ο Νόμος : Ο ρόλος των Αγροτικών Συνεταιρισμών (27/02/2020)

Ο ρόλος των Αγροτικών Συνεταιρισμών στην ενίσχυση του πρωτογενή τομέα της οικονομίας, τα διαχρονικά προβλήματα και το νέο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας τους, βρίσκονται στο επίκε­ντρο της εκπομπής «Τι Λέει ο Νόμος», που θα μεταδοθεί απόψε Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 23.00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Με το βλέμμα στραμμένο στις διαπραγματεύσεις για το νέο προϋπολογισμό της Ε.Ε. αναφο­ρικά με την Κοινή Αγροτική Πολιτική, τίθενται επί τάπητος ο ρόλος της «Εθνικής Ένωσης Α­γροτικών Συνεταιρισμών», οι όροι και οι προϋποθέσεις σύστασης Αγροτικών Συνεταιρισμών, οι θέσεις των κομμάτων για τη συμμετοχή ιδιωτών επενδυτών με δικαίωμα ψήφου ως κίνητρο για τη χρηματοδότησή τους, το ποσοστό της ετήσιας παραγωγής, που το κάθε μέλος πρέπει να πα­ραδίδει στον Αγροτικό Συνεταιρισμό, καθώς και οι διαδικασίες εκκαθάρισης.

Στο στούντιο συζητούν με την Αλεξία Κουλούρη οι βουλευτές Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιά­λη (Ν.Δ.), Σταύρος Αραχωβίτης (ΣΥΡΙΖΑ), Απόστολος Πάνας (Κίνημα Αλλαγής), Διαμάντω Μανωλάκου (ΚΚΕ) και Κρίτων Αρσένης (ΜέΡΑ 25).

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr