Τι Λέει ο Νόμος : Οι Εθνικές Αρχές για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (11/02/2021)

Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για τις Εθνικές Αρχές και Επιτροπές, που αποσκοπούν στην προάσπιση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής «Τι Λέει ο Νόμος», που θα μεταδοθεί απόψε Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 23.00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Ειδικότερα η εκπομπή εστιάζει:

¨ Στη σύσταση και την αποστολή της Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας για τη διασφά­λιση των δικαιωμάτων πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία, αλλά και διαμόρφωσης προτάσεων για τη χάραξη πολιτικών.

¨ Στην ενίσχυση του ρόλου, τη σύνθεση και τις αρμοδιότητες της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

¨ Στη μετεξέλιξη της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής, σε Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνο-ηθικής, με στόχο την αντιμετώπιση των νέων ηθικών προκλήσεων, που συνδέο­νται με την τεχνολογική εξέλιξη.

Η Αλεξία Κουλούρη συζητά με τον Εμμανουήλ Κόνσολα (Ν.Δ.), την Θεανώ Φωτίου (ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία) και τον Γιώργο Καμίνη (Κίνημα Αλλαγής).
Απόψε Πέμπτη 11/2 στις 23.00 και σε επανάληψη την Κυριακή 14/2 στις 16.00 στον

Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr