Τι λέει ο νόμος: Οι προοπτικές επενδύσεων στην Ελλάδα (28/03/2019)

Οι επενδυτικές προοπτικές για την Ελλάδα είναι το θέμα που θα αναδείξει η εκπομπή «Τι Λέ­ει ο Νόμος» με την Αλεξία Κουλούρη, που θα μεταδοθεί απόψε, Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 23:00.

Στο πλαίσιο της επανένταξης της χώρας μας στο ευρωπαϊκό εξάμηνο, η συζήτηση εστιάζει στις νομοθετικές παρεμβάσεις του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, για τη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος, στις εκτιμήσεις εκπροσώπων της Κομισιόν για τους τομείς επενδύσεων, αλλά και στις προσκλήσεις που η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει, προκειμένου να αξιοποιήσει τα διαθέσιμα επενδυτικά εργαλεία.

Στο στούντιο οι Ιωάννης Θεοφύλακτος (Σύριζα), Θεόδωρος Φορτσάκης (ΝΔ), Γιώργος Καρ­ράς (Δημοκρατική Συμπαράταξη), Αναστάσιος Μεγαλομύστακας (Ένωση Κεντρώων) και Γιώρ­γος Μαυρωτάς (ανεξάρτητος βουλευτής), συζητούν για το επενδυτικό περιβάλλον στην Ελλάδα, με φόντο τις ρυθμίσεις για την προστασία της πρώτης κατοικίας και το νέο πλαίσιο στην Ε.Ε. για τα κόκκινα δάνεια.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr