Τι Λέει ο Νόμος(Trailer)(22/01/2021)

H επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο και το μήνυμα εθνικής ομοψυχίας που στέλνουν τα κόμματα, ενόψει της έναρξης των διερευνητικών επαφών Ελλάδας-Τουρκίας, βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής «Τι Λέει ο Νόμος», που θα μεταδοθεί απόψε Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 23.00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Με φόντο την ορκωμοσία Μπάιντεν, η εκπομπή εστιάζει επίσης στο μέλλον των ελληνοτουρ­κικών σχέσεων, τις κινήσεις της Ελλάδας στη διπλωματική σκακιέρα, την στρατιωτική ισχύ της χώρας μας και το μέλλον των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης-Ηνωμένων Πολιτειών.

Για τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα, η Αλεξία Κουλούρη συζητά με τον εισηγητή της Ν.Δ. Τάσο Χατζηβασιλείου, Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πολιτικό Επιστήμονα-Διεθνολόγο και με τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιώργο Κα­τρούγκαλο, Τομεάρχη Εξωτερικών και Συνταγματολόγο.

Στο ρεπορτάζ, η Άννα Ασημινάκη, ο Κρίτων Βασιλικόπουλος και ο Φώτης Κωστόπουλος.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr