Τραμπ: Για εξιτήριο ακόμα και τη Δευτέρα κάνουν λόγο οι γιατροί | 04/10/20 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Η κατάσταση της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει προσβληθεί από την Covid-19, συνεχίζει “να βελτιώνεται” και θα μπορεί να βγει από το νοσοκομείο ήδη από τη Δευτέρα, ανακοίνωσαν οι γιατροί του. Το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα του Ντόναλντ Τραμπ έπεσε σε δύο περιπτώσεις από την εμφάνιση των συμπτωμάτων, αλλά είναι καλύτερα και δεν έχει πλέον πυρετό, δήλωσε ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ από το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed.
Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος Τραμπ, ο οποίος έχει χτίσει το προφίλ του γύρω από την εικόνα του άτρωτου και πανίσχυρου πολιτικού τον οποίο δεν τον αγγίζει τίποτα, δέχεται τώρα πλήγμα. Μία δημοσκόπηση του Ρόιτερς δείχνει τον Τζο Μπάιντεν να προηγείται δέκα μονάδες σε εθνικό επίπεδο, με το 51% να δηλώνει ότι θα ψήφιζε τον Μπάιντεν αν οι εκλογές γίνονταν σήμερα και το 41% τον Τραμπ.
Μια δεύτερη δημοσκόπηση της Wall Street Journal, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα αλλά διεξήχθη αμέσως μετά το ντιμπέιτ και πριν από τα νέα για την ασθένεια του Προέδρου, δίνει διαφορά 14 μονάδων υπέρ του Τζο Μπάιντεν. Έχει σημασία ότι τον περασμένο μήνα δημοσκόπηση του ίδιου μέσου έδινε διαφορά 8 μονάδων στους δύο αντιπάλους. Τώρα, 53% θα ψήφιζε τον Μπάιντεν και 39% τον σημερινό Πρόεδρο.

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr