Βήμα Διαλόγου για τις Εκλογές (13/06/2019)

Σειρά εκπομπών στην πορεία προς τις εθνικές κάλπες, με θέματα που απασχολούν την επι­καιρότητα, εγκαινιάζει απόψε 13 Ιουνίου στις 23.00 ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής των Ελλήνων. Το «Βήμα Διαλόγου για τις Εκλογές» εστιάζει στις σχέσεις Ηνωμένων Πολιτειών – Τουρκίας, με φόντο το διακομματικό φρένο στην εκπαίδευση και στην πρόσβαση των Τούρκων πιλότων στα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F-35.

Με το βλέμμα στη συνάντηση Τραμπ – Ερντογάν στη Σύνοδο Κορυφής της G – 20, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου στην Οσάκα της Ιαπωνίας, αναδεικνύεται ο ρόλος της Ρωσί­ας, με αφορμή τις εξελίξεις στην προμήθεια των ρωσικών πυραύλων S-400.

Στο στούντιο συζητούν με την Αλεξία Κουλούρη ο Κωνσταντίνος Φίλης – Γενικός Διευθυ­ντής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, ο Θανάσης Δρούγος – Διεθνολόγος, Στρατιωτικός Αναλυτής και ο Δημοσιογράφος Γιώργος Καπόπουλος, από την ε­φημερίδα Έθνος. Επί τάπητος τίθενται οι νέες ισορροπίες στις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας, με σημείο αναφοράς την Ανατολική Μεσόγειο και την Κυπριακή ΑΟΖ.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr