Βουλή – Ενημέρωση (Ημερίδα Ενίσχυσης της Ενσωμάτωσης των Μεταναστών στην Ελλάδα)(15-3-2019)

Η Βουλή των Ελλήνων διοργανώνει , στην Αίθουσα της Γερουσίας, ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ενίσχυση των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Ενσωμάτωσης των Μεταναστών/Μεταναστριών στην Ελλάδα».
Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Κέντρου Κοινών Ερευνών (DG JRC–Joint Research Center) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς τη Βουλή των Ελλήνων μέσω της Υ.Ε.Ε.Π. (Υπηρεσία Εφαρμογής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων), για το πιλοτικό πρόγραμμα «Η επιστήμη συναντά τα κοινοβούλια/Η επιστήμη συναντά τις περιφέρειες». Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αποσκοπεί στην προώθηση της χάραξης πολιτικών σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, με τεκμηριωμένα επιστημονικά στοιχεία, μέσω της δημιουργίας στενότερων δεσμών και τακτικού διαλόγου ανάμεσα στην επιστημονική κοινότητα, τους αρμόδιους φορείς χάραξης πολιτικής και τους πολίτες.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr