Βουλής Βήμα : Λόγος στους Ευρωβουλευτές άλλων κρατών (01/11/2019)

Αυτή την Πέμπτη, η εκπομπή «Βουλής Βήμα» δίνει το λόγο σε ευρωβουλευτές άλλων κρα­τών-μελών.

Η Αλεξία Κουλούρη, συναντά στο Στρασβούργο τους Βρετανούς ευρωβουλευτές Julie Ward (Κόμμα Εργατικών – Ομάδα Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών & Δημοκρατών) και David Bull (Κόμμα του Brexit, Ομάδα Μη Εγγεγραμμένων), καθώς και τις ευρωβουλευτές από τη Γαλλία Valerie Hayer (La République Εn Μarche – Ομάδα Renew Europe) και Fabienne Kel­ler (Agir – Ομάδα Renew Europe).

Συζητούν, μεταξύ άλλων, για το Brexit, την προοπτική διεύρυνσης των δυτικών Βαλκανίων, την τουρκική επιθετικότητα και το μεταναστευτικό. Στο επίκεντρο βρίσκονται και τα συμπερά­σματα της διάσκεψης των προέδρων κοινοβουλίων των κρατών μελών του Συμβουλίου της Ευ­ρώπης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Στρασβούργο, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνου Τασούλα.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr