Βουλής Βήμα : Στο Επίκεντρο οι Επενδύσεις (05/09/2019)

Το οικονομικό και επενδυτικό περιβάλλον θα βρεθεί στο επίκεντρο της εκπομπής «Βουλής Βήμα», που θα μεταδοθεί απόψε Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 23:00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Με το βλέμμα στραμμένο στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, από το βήμα της 84ης Διε­θνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η εκπομπή εστιάζει στις ρυθμίσεις του νέου αναπτυξιακού νό­μου για την προσέλκυση επενδύσεων, στα τρέχοντα επενδυτικά σχέδια, αλλά και στις συναντή­σεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με Ευρωπαίους ηγέτες. Δίνεται ακόμη έμφαση σε θέματα της επικαιρότητας, όπως οι εξελίξεις στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς και το προσφυγι­κό.

Στο στούντιο συζητούν με την Αλεξία Κουλούρη οι βουλευτές Σπήλιος Λιβανός (Ν.Δ.), Τρύ­φων Αλεξιάδης (ΣΥΡΙΖΑ), Μιχάλης Κατρίνης (Κίνημα Αλλαγής) και Νίκος Καραθανασόπου­λος (Κ.Κ.Ε.).

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr