Βουλής Βήμα:Συζήτηση για την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας(28/02/2019)

Η πορεία της ελληνικής οικονομίας, με αφορμή την έκθεση της Κομισιόν στο πλαίσιο της μετα-μνημονικής εποπτείας της Ελλάδας, είναι το αντικείμενο της εκπομπής «Βουλής Βήμα» με την Αλεξία Κουλούρη, που θα μεταδοθεί απόψε, Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στις 23:00.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί και η ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων του Επιτρόπου της Ε.Ε. αρμό­διου για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Pierre Moscovici, για την « Ελλάδα του σήμερα, μέσα στην Ευρώπη του αύριο». Ενόψει του Eurogroup της 11ης Μαρτίου, το οποίο θα κρίνει την εκταμίευση της δόσης ύψους ενός δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, η συζήτηση θα εστιά­σει στην ελληνική οικονομία και στο μέλλον του τραπεζικού τομέα, με σημείο αιχμής τα κόκκι­να στεγαστικά δάνεια.

Στο στούντιο, οι βουλευτές Μάκης Μπαλαούρας (ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργος Βλάχος (ΝΕΑ ΔΗΜΟ­ΚΡΑΤΙΑ) και Γιάννης Κουτσούκος (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ) σχολιάζουν τις εξε­λίξεις.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr