Βουλής Βήμα : Τα νέα δεδομένα στο Προσφυγικό – Μεταναστευτικό (03/10/2019)

Η κατάσταση που διαμορφώνεται στη χώρα μας αναφορικά με το Προσφυγικό –Μεταναστευτικό ζήτημα, με φόντο τις ανακοινώσεις δέσμης μέτρων για τον περιορισμό των ρο­ών και την αυστηροποίηση του πλαισίου αίτησης και χορήγησης ασύλου, είναι το θέμα που θα αναδείξει απόψε Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 23:00, η εκπομπή «Βουλής Βήμα» με την Αλεξία Κουλούρη, στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και το μέλλον της κοινής δήλωσης Ε.Ε. – Τουρκίας.

Στο στούντιο η Σοφία Βούλτεψη – Ν.Δ., ο Γιώργος Ψυχογιός – ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο Γιώργος Καμί­νης- Κίνημα Αλλαγής, η Διαμάντω Μανωλάκου – Κ.Κ.Ε. και ο Κώστας Μπούμπας – Ελληνική Λύση σχολιάζουν τις εξελίξεις και παρουσιάζουν τις θέσεις των κομμάτων τους.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr